Enjoy travel

Enjoytravel is een jong bedrijfje in de reiswereld dat wordt gerund door mijzelf, Benny Put en waarbij ik wordt geholpen door mijn echtgenote Monique. Mijn grootste passie is steeds al reizen geweest van jongs af aan. Dankzij mijn vroegere werkgever heb ik samen met mijn echtgenote de kans gehad om zeer leuke incentive reizen mee te maken en kleine groepen te begeleiden. 

EnjoyTravel

Enkele landen die we al bezocht hebben zijn Marokko, Kenia, Tanzania, Mexico, Thailand, Brazilie en Florida. Zelf heb ik vele malen Dubai bezocht.Een stad die alles heeft,prachtige stranden, cultuur, shopping, lekker eten en uitgaan. Er kunnen leuke citytrips uitgewerkt worden of meegaan via ons eigen uitgewerkt programma. Zie ook in het menu Dubai citytrip.

Voor groepen werken wij een reis op maat uit alsook een volledig uitgewerkt reisvoorstel voor bedrijfs incentive reizen. Wil je een weekend weg met vrienden in eigen land of een citytrip naar een leuke stad,neem contact met ons op.

Waarom kiezen voor EnjoyTravel

Mijn focus is jullie de best mogelijke reisbegeleiding te geven.
Dit moet resulteren in een gezonde, ontspannende, leerrijke reis.

Uw maatwerkreis - ons werk!

Wij stellen maatwerkreizen samen voor individuele reizigers en groepen. Elke reis is uniek en wordt geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Reist u als koppel of in een groep ? Wij helpen u met de planning en organisatie van een reisroute die perfect aansluit op uw interessen, budget en beschikbare tijd.

Reizen zonder zorgen

Een op maat gemaakt reis heeft tal van voordelen. U verliest geen tijd met het bekijken van hotels, het zoeken naar een betrouwbaar transport, en het organiseren van lokale excursies. Vanaf het moment van aankomst tot aan uw vertrek, is alles geregeld.

Uitgebreide informatie voor je vertrek

Je krijgt een tiental dagen voor vertrek een mail met nog heel wat praktische tips. Je ontvangt verschillende voorstellen waaruit je kan kiezen, we blijven jouw reisschema aanpassen tot je 100% tevreden bent en je zin hebt om te vertrekken!

Of het nu gaat om combinatiereizen, groepsreizen, privereizen, EnjoyTravel vertaalt jouw reiswensen naar een passend en persoonlijk aanbod. Wij zorgen ervoor dat deze helemaal is afgestemd op jouw wensen: van de vliegtickets en accommodaties tot en met mogelijke activiteiten en uitstapjes op de bestemming.

+32 480 670 007